Gesprek bij het CAK in verdediging voor contractverplichting.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Na een vierjarige strijd van brieven schrijven, boetes, twee beslagleggingen, deurwaarders, rechtspraken en € 12.000,- kosten verder om mijzelf te verdedigen voor contractverplichting ben ik eindelijk uitgenodigd voor een 1:1 gesprek bij ons Centraal Administratief Kantoor in Den Haag.

Lees ook: https://bryanfranken.backme.org/

Gisteren was het uiteindelijk zover en heb ik voor het eerst in deze zaak “recht van spreken” gekregen wat ik zelfs in de rechtbank tot op heden niet heb gehad! Samen met mijn jurist en een neutrale advocaat zijn we naar Den Haag gegaan om het gebouw van het CAK, Monarch (vertaald ‘mijn heerser’) te bezoeken.

De dames in kwestie welke mij te woord hebben gestaan waren stomverbaasd en zaten met hun oren te klapperen over wat ik te melden had….

Het CAK is verantwoordelijk voor het onrechtmatig geven van de opdracht aan een zorgverzekeraar (private onderneming met winstbejag) om een contract af te sluiten met iemand zijn persoonsgegevens. Het blijkt echter dat deze managementopdracht binnen het CAK door een computer wordt gedaan waardoor er NIEMAND verantwoordelijk kan worden gehouden voor deze onrechtmatige daad. Artikel 1 BW1, lid 2.

De vraag is: HOE heeft dit proces tot stand kunnen komen en WIE is er verantwoordelijk voor “het drukken op de enterknop”?!

Wij zijn de komende vier weken in afwachting van een reactie van het CAK m.b.t. de procesbeschrijving én een voorstel waardoor ze mij met rust zullen laten in de toekomst.

Het enige wat ik vraag….

Indien niet duidelijk wordt WIE er verantwoordelijk is voor het onrechtmatig handelen zal ik mij opnieuw moeten wenden tot de directeur van het CAK, Albert Ouwehand